Този сайт е собственост на Импас-Клима ЕООД, като предлага промоционални оферти на най-добри цени, валидни само за определен период от време. От тях могат да се възползват единствено регистрираните тук потребители при поръчка онлайн. С влизането и използването на този сайт посетителят се съгласява с настоящите

ПРАВИЛА И ОБЩИ УСЛОВИЯ

 1. Първоначалната регистрацията на потребител е валидна  за период от 7 дни и автоматично се деактивира при липса на покупка.
 2. Промоционалните оферти на всички продукти са ограничени във времето с автоматичен обратен брояч. Покупки могат да се правят само преди нулирането на брояча.
 3. Всеки регистриран потребител има право да се възползва както от текущите промоционални цени, така и да поиска оферта за до два модела климатици, при условията за последователност на промоциите.
 4. В статут “Активна промоция” могат да бъдат едновременно не повече от три продукта. Следващите продукти влизат в промоция по ред на получаване на искането от потребителите.
 5. Продукт, след изтичане на промоционалната му оферта, може да бъде включен отново не по-рано от 10дни след нулирането на брояча му.  През това време продукта е с иконка “катинар” и не е активна опцията “Поискай Оферта”.
 6. При изчерпване на промоционалните количества, продуктът може да бъде свален от промоция преди нулиране на брояча му.
 7. Регистриран потребител, направил покупка, получава постоянна неограничена регистрация.
 8. Импас-Клима си запазва правото за отказ на оферта, ако дадения продукт не е наличен в момента.
 9. Доставката на климатиците е Безплатна за гр.София и 25лв/брой за останалите населени места в България
 10. Всички цени са с включен ДДС и стандартен монтаж до 3м.лин тръбен път. Предварителен оглед и допълнителни монтажни дейности се заплащат по ценова листа на Импас-Клима ЕООД
 11. В случай, че потребител декларира желание за покупка без монтаж, то той получава допълнителна отстъпка в размер на 100лв. В този случай климатика пристига с пълна търговска гаранция, която следва да бъде попълнена от инсталатора на климатичната система.
 12. Данните, които се попълват при регистрация и поръчка служат единствено за валидиране и администриране на поръчките, и не се предоставят на трети лица.
 13. Възможно е с цел гарантиране валидността на поръчката да бъде поискано предплащане 10% от стойността на избраните продукти.
 14. Импас-Клима ЕООД си запазва правото да деактивира некоректни потребители, както и да допълва и променя общите условия без предварително известяване
ПРИЕМАНИ КРЕДИТНИ И ДЕБИТНИ КАРТИ
Климатици и климатична техника - Импас Клима